2012. november 27., kedd

Egységes érettségi feladatgyűjtemény - Matek I. - Jelenlegi ára: 400 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Jó állapotú, középiskolás, ex-tankönyveimet szánom eladásra. A könyvek megkímélt állapotban vannak, vigyáztam rájuk. 3 osztályba soroltam őket használtságuktól, állapotuktól függően, melyeket lenn olvashatsz. Kérlek ezeknek tudatában licitálj!!!
Egységes érettségi feladatgyűjtemény - Matematika I.
Ez a könyv az 2. kategóriába tartozik. *
Ha bármi felmerülne, kérdezz, licitet nem törlök!!!
________________________________________________________________________________________________________________________
*Kategóriák:
1. Megvetették az iskolában, de soha sem használtuk. Alaposan átlapozva sem találtam benne semmilyen beleírást, de esetleg halvány, ceruzás jelölés elkerülhette a figyelmemet, amiért felelősséget nem vállalok. A könyv áttetsző, neilon borítással rendelkezik, és névvel ellátott füzetcíme van ráragasztva, melyet megvétel esetén új ico-s füzetcímkével fedek le.
2. Megvetették az iskolában, de alig használtuk. Átlapozva találtam benne kisebb jelöléseket, beírásokat ceruzával. Tollas beírást vagy kijavítottam, vagy nem találtam, de ha mégis elkerülte a figyelmemet, felelősséget nem vállalok. Nem mindegyik könyvön van borító, van amelyikről le lett szedve. Ez a belső oldalon nyomot hagyott! A neilon borítós, füzetcímkés könyvek esetében a nevemmel ellátottat itt is új ico-s címkével fedem le megvétel esetén.
3. Ebben a kategóriában olyan könyvek szerepelnek amiket azért jelentősen használtunk az iskolába. Tehát tollal, szövegkiemelővel, ceruzával is van benne jelölés, írás. Ezt leszámítva megkímélt állapotúak, felesleges, csúnya firkáktól mentesek, az esetleges rajzok a tananyaghoz kapcsolódók. A nevemmel ellátott füzetcímkéket szintén új ico-s címkével fedem le megvétel esetén. Átlátszó, neilon borításuk van.
Az árakat kategóriák függvényében adom. Ezek a könyvek újonnan 1000 - 2000 forint körül vannak!
________________________________________________________________________________________________________________________


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2012-12-15 22:00
. Egységes érettségi feladatgyűjtemény - Matek I. - Jelenlegi ára: 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése