2012. december 31., hétfő

Johannes Jansen: Mozart - cseh-angol-magyar nyelvű - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Vásárlás esetén a leütött terméket Budapesten előre egyeztetett helyszínen, és időpontban személyesen át lehet venni (helyszíni fizetéssel) az ország más területére a Magyar Posta szállítja házhoz.
Szállítási idő: A leütést követően 2-3 munkanap
Termékleírás: Eladó Johannes Jansen: Mozart - cseh-angol-magyar nyelvű című könyve. A könyv teljesen új, tökéletes állapotú.
Leírás:
... Wolfgang Amadé, ahogy a fiú később nevezi magát, igen híres édesapával büszkélkedhetett. Leopold Mozart fia születése évében jelentette meg Versuch einer Gründlichen Violinschule című művét, amely messze az országhatáron túl is híressé tette a kiváló hegedűművész, zenepedagógus és zeneszerző nevét. Udvari zenekari pályája azonban nem emelkedett oly meredeken, mint azt a kezdeti sikerek alapján - 1757-ben udvari kamara-zeneszerzővé, 1763-ban másodkarmesterré nevezték ki - remélni lehetett. Ennek egyik oka kétségtelenül a gyerekek oktatása, nevelése volt, amely az apa legfőbb életcélja lett. Mindkét Mozart-gyerek zenei tehetsége korán megmutatkozott, s különösen a fiatalabbnál volt szembetűnő.



Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2013-01-18 17:16
. Johannes Jansen: Mozart - cseh-angol-magyar nyelvű - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése