2013. február 21., csütörtök

Hímzett Goblein 1 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Üdvözöllek!
A licit tárgya: Öreg ember! Nagyon  szépen kivarrt goblein. Méretei: 41X31 ami ki van  varrva+ a  széle. Ennyiért  még  előnyomva  se  kapod  meg!
Nézz, szét nálam rengeteg mindent találsz, gyerek ruha, felnőtt ruházat és fehérnemű, cipő, háztartási cuccok, Ha szeretsz olcsón divatosan, egyedin, csinosan, öltözködni és még a családtagjaid is akkor a legjobb helyen vagy, extra és kiváló minőségű termékek közül válogathatsz Használd az automatikus licitet, így akkor is nyerhetsz ha nem vagy gép közelben.
Minden kedves  vásárlom ajándékot  kap!!!
Csak az licitáljon, aki ki is akarja és tudja fizetni, mert komolytalan vevőkből mostanában kifogtam épp eleget, így gondold meg, mielőtt licitálnál!!! Ha viszont licitáltál, és meg is nyerted, akkor kérlek, hogy 2 munkanapon belül vedd fel velem a kapcsolatot!! Kifizetésre licit zárását követő 5 munkanap áll rendelkezésedre, utána negatív értékelés mellett újrahirdetem termékeimet, mivel szeretném őket mielőbb eladni!!!
Személyes átvétel, és posta egyaránt megoldható, de ha nem tudunk a személyes átvételben megegyezni, vállalnod kell a postai feladási díjat, ami jelen esetben: 660ft!
Sima levélként csakis saját felelősségre tudom feladni, ha elveszik a postán, azzal nem tudok mit kezdeni, mert nem tudom bizonyítani, hogy feladtam. Ennek ellenére, vállalom ezt a feladási módot, ha kérés van rá, de akkor előre el szeretném kérni én is a pozitív értékelésemet a nézeteltérések elkerülése végett.
Személyes átvétel csak az otthonomban lehetséges , nem tudom sehová vinni a terméket!
1ft-ért megnyert árut nem postázok!
Jó licitálást!


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2013-02-28 00:05
. Hímzett Goblein 1 - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése