2012. november 2., péntek

1. Híres SZÍNÉSZEK kézzel aláírt emléktárgyai - Jelenlegi ára: 17 323 Ft

Kézzel aláírt emléktárgyak, eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal
Amennyiben egy olyan ajándékkal szeretné meglepni önmagát, barátját, családtagját, kollégáját, edzőtársát, amit generációkon keresztül megbecsülnek és továbbadnak, akkor jó helyen jár. Ezek nem csupán egyszerű díszek a falon az otthonában, edzőtermében, kávézójában, éttermében, próbatermében vagy irodájában, hanem olyan relikviák, amire az ember büszke lehet és mindig egy pozitív érzést adhat ha megpillantja. Erőt adhat például egy gyermeknek a sportban, ha kedvenc sportolójától van egy kézzel aláírt emléktárgya a szobájában. Az irodákban, kávézókban, éttermekben, próbatermekben vagy edzőtermekben is nagy érdeklődést, motivációt válthat ki egy híres sportoló, színész vagy énekes autogramja, ami témát is adhat az embereknek, ahova szívesen járnak vissza és mutatják meg másoknak. Nem utolsó sorban az eredeti kézzel aláírt emléktárgyak minden szempontból jó befektetésnek is mondhatóak, ami az idő múlásával egyre értékesebbé vállnak. A termékeim között több száz aláírást talál még, kérem nézze meg, ha felkeltettük az érdeklődését.
A képek, emléktárgyak képeinek tetején látszik a sorszám, (ami alapján lehet érdeklődni) a híresség neve, a relikvia mérete és ára. Amelyiknél nincs méret, arra kérdezzen rá nyugodtan. Amennyiben nem találja a képek között a kedvenc sportolóját, színészét vagy énekesét, de vásárlási szándékai komolyak kérem írja meg nekünk üzenetben, hogy kinek az aláírására lenne szükség és mi utánanézünk. Nagy esélye van, hogy fel tudjuk kutatni és be tudjuk szerezni partnereink révén a kívánt személy szignóját. Ezt természetesen előtte képben megmutatjuk itt a vaterán és utána eldöntheti, hogy kel-e vagy sem. Megbízható partnereinknél több ezer aláírás van, de mindet mi sem tudtuk a képekbe belesűríteni. Mindezek mellett be tudunk szerezni irodalmi, politikai, tudományos és más történelmi aláírásokat is.
Honnan tudjuk, hogy eredetiek az aláírások?
Rengeteg az olyan eladó, akik hamisítványokkal, fénymásolatokkal dolgoznak. Mi olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik nemzetközileg elismert aláírás gyűjtők és szakértő cégek, alapítványok. Minden egyes aláíráshoz, aláírt emléktárgyhoz adnak egy eredetiséget igazoló tanúsítványt ’ COA’ -t is. Pontosan ezért a termék megérkezését követő 30 napig egy 100%-os pénz visszafizetési garanciát adunk a termékekre. Amennyiben visszafizetést kér 30 napon belül, akkor a postaköltségeket felszámoljuk, ami megrendelés esetén amúgy ingyenes.
Olyan híresség aláírására, emléktárgyára lenne szükség, amit nem talál a képek között?
Amennyiben nem találja a képek között a kedvenc sportolóját, színészét vagy énekesét, de vásárlási szándékai komolyak kérem írja meg nekünk üzenetben, hogy kinek az aláírására lenne szükség és mi beszerezzük. Nagy esélye van, hogy fel tudjuk kutatni és be tudjuk szerezni partnereink révén a kívánt személy szignóját. Ezt természetesen előtte képben megmutatjuk itt a Vaterán/TeszVeszen és utána eldönti, hogy kel-e vagy sem. Megbízható partnereinknél több ezer aláírás van, de mindet mi sem tudtuk a képekbe belesűríteni. Mindezek mellett be tudunk szerezni irodalmi, politikai, tudományos és más történelmi aláírásokat is.
Vásárlás: Kérjük mielőtt vásárolna érdeklődjön üzenetben, hogy a kiválasztott termék megvan-e még, mert az esetek 5-10%-ában fent áll az esélye, hogy elkelt már. Ebben az esetben, viszont, ha szükség van rá fel tudunk Önnek, kutatni hasonló emléktárgyat csak szóljon. Ezt természetesen előtte képben megmutatjuk itt a vaterán és utána eldönti, hogy kel-e vagy sem.
Képkeret: Számos emléktárgy képkeretben van melynek eleje minőségi üvegből, UV-védő üvegből vagy plexiből van. Jó néhány keretben van korszerű lézeres rézkarc technológiával gyártott réztábla is, amely az adott személy nevét vagy karrierjének történetét tartalmazza. A képeken látszik, melyek ezek.
Fizetési feltételek: Személyes átvételre és utánvételes feladásra sincs lehetőségünk. A termék árának a számlánkra érkezése után tudjuk indítani a megrendelést. Termékeinket csak postai úton lehet átvenni, melynek postai költsége ingyenes.
Garancia: A termék megérkezését követő 30 napig egy 100%-os pénz visszafizetési garanciát adunk a termékekre. Amennyiben visszafizetést kér 30 napon belül, akkor a postaköltségeket felszámoljuk, ami megrendelés esetén amúgy ingyenes.
Szállítási idő: Magas szintű kiszolgálásra és 100%-os vevői elégedettségre törekszünk!  A termék árának és a számlánkra érkezése után tudjuk indítani a megrendelést, mert a termékek külföldről érkeznek. Ahogy megérkezett az összeg a számlánkra, onnantól számítva átlagosan 7-15 munkanap között fog megérkezni a termék. Egyes partnereink gyorsan postáznak Magyarországra, míg más partnereink lassabban. Amennyiben egy adott terméket kinézett, kérdezzen meg minket és megmondjuk, hogy az adott termék esetében ez mennyi munkanapot vesz igénybe.


Jelenlegi ára: 17 323 Ft

Az aukció vége: 2012-11-20 20:00
. 1. Híres SZÍNÉSZEK kézzel aláírt emléktárgyai - Jelenlegi ára: 17 323 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése