2012. november 11., vasárnap

Üdülési csekk **** Wellness hétvége Hajdúszoboszló - Jelenlegi ára: 1 Ft


Szép kártyát és üdülési csekket is elfogadunk. Meghosszabbított felhasználhatósággal akár 2013. decemberéig igénybe vehető! A városi strand mellett található szállodánk, az Aqua Park és az Aqua Palace utcájában.
A csomag tartalma két fő részére:
- szállás komfort szobában
- bőséges svédasztalos reggeli
- a szállodában található fedett medence, pezsgőfürdő valamint infra- és finn szaunák ingyenes és korlátlan használata
- ingyenes szobaszéf használat, egyénlieg állítható kódokkal
- általános forgalmi adó
- vezeték nélküli internetelérés ( wi-fi )
- térítésmentes zárt parkolási lehetőség a szálloda udvarában
A licitált ár tartalmazza a fenti szolgáltatásokat és 2 személyre értendő.
Világunk rohanó forgatagából felüdülést jelent az Önök számára az újjászületés szigete, mely Hajdúszoboszló egy igen nyugodt, zöldövezeti környezetében található.
A méltán híres hajdúszoboszlói gyógyfürdő, a strand illetve az Aquapark árnyékában épült szállodában igazán otthon érezheti magát.
A teljes mértékben klimatizált házban kényelmüket, komfortérzetüket a széleskörű és magas színvonalú szolgáltatások mellett többek között liftek, drinkbár, szezonjellegű napfényes teraszok szobaszervíz, internet sarok, csomagmegörző, központi széf, 24 órás recepciós szolgálat és zárt autó és buszparkoló teszi teljessé.
Szobáink
Komfort érzetüket a Hotel-M 36 tágas - összesen 88 férőhellyel - különböző szoba típusai biztosítják. A szobák kialakításánál fontos momentum volt az otthoni kényelem megteremtése, ennek megfelelően megtalálható közöttük a többségében pótágyazható, részben erkélyes franciaágyas, kétágyas, családi szobák valamint konyhás apartmanok.
Mozgáskorlátozott vendégeink részére lifthez közeli, speciálisan kialakított szobák állnak rendelkezésre. A szobák mindegyike egyedileg légkondicionált és anti-allergén padlószőnyeges, előtérrel - részben gardróbos - és külön fürdőszobával rendelkezik. Kényelmét növeli a tágas terek, harmonizáló színek, kellemes és barátságos anyagok együttes és könnyed eleganciája.
A szobák felszereltségét direkt hívásos telefon, széf, mini-bár, műholdas televízió, szélessávú internetezési lehetőség egészíti ki. A felfrissült ébredést bio- ágymatracok és ágyneműk garantálják. A szállodai tartózkodás idejére fürdőköpeny igényelhető.
Wellness központunkban az élményelemekkel gazdagítot fedett medence, pezsgőfürdő, szauna-sziget ( infra és finn szaunák ) nyújtanak igazi kikapcsolódást minden korosztály számára. A hét minden napján várjuk a Test és lélekben felfrissülni vágyó vendégeket.
Az utalvány felhasználható: 2013. december 21-ig előzetes időpont egyeztetés szerint. Kiemelt időszakban, ünnepnapokon is felhasználható felár ellenében.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-11-14 22:05
. Üdülési csekk **** Wellness hétvége Hajdúszoboszló - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése